Wij verbouwen, maar zijn open op diverse locaties!

High fashion in Arnhemse etalages

Modelabel MAISON the FAUX en Museum Arnhem hebben de handen ineen geslagen. Lege etalages in de Arnhemse binnenstad worden als podium gebruikt voor een hoogstaande mode- en design tentoonstelling.

Creaties van bekende modenamen als Jan TaminiauBas Kosters en Mattijs van Bergen sieren de winkelruiten, naast ontwerpen van aanstormend talent. Allemaal in een conceptontwerp van MAISON the FAUX. De binnenstad wordt hiermee aantrekkelijker voor het winkelend publiek en ontwerptalent krijgt op deze manier de kans om zich te laten zien. 

WINDOWSHOPPER
Window Liselore Frowijn. Roggestraat 16. Foto: Eva Broekema

Website
In samenwerking met Studio Hands ontwikkelden wij een speciale WINDOWSHOPPER-website, met alle deelnemende ontwerpers én een routekaart van de deelnemende etalages in de binnenstad. 

Kickoff tijdens FDFA 2017
Tijdens Fashion + Design Festival Arnhem 2017 hadden we een zeer geslaagde kick off. Dit was mede te danken aankunstenaarsduo RAVAGE, van wie recentelijk een tentoonstelling bij ons te zien was. Zij waren de eerste ontwerpers met een WINDOWSHOPPER-etalage. 


WINDOWSHOPPER
is mogelijk gemaakt met steun van Gemeente Arnhem, BankGiro Loterij, Provincie Gelderland, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland, Rabobank Stimuleringsfonds en Stichting Ondernemersfonds Arnhem (SOFA).

www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.