Collectie op reis

Het museumgebouw is tijdelijk gesloten vanwege uitbreiding en vernieuwing, maar hoogtepunten uit onze collectie hoef je niet te missen. Een deel van de collectie is op reis en gaat het hele jaar door uit logeren bij verschillende musea in binnen- en buitenland, waaronder het Rijksmuseum. Maar ook in Arnhem is onze collectie te zien. Ontdek waar jouw favoriete kunstwerk uit onze collectie momenteel te zien is.

Te gast bij Rijksmuseum

1 januari 2018 – 28 oktober 2019

pyke koch
Pyke Koch, Mercedes de Barcelona, olieverf op doek, 1930

Maar liefst 6 neorealistische topstukken uit onze collectie zijn uit logeren bij Rijksmuseum Amsterdam. Het neorealisme krijgt een plek in de presentatie van het Rijks. Te zien tot en met 28 oktober 2019.


Momenteel zijn de volgende werken te zien:

  • Raoul Hynckes, Sneeuw, olieverf op doek, 1932


Het verhaal van Arnhem en omgeving

20 november 2017 – 31 december 2019

Erfgoedcentrum
Erfgoedcentrum Rozet verbindt verleden, heden en toekomst. Het verhaal van Arnhem en omgeving is te beluisteren, bekijken, bewonderen, lezen en zelfs te voelen. Kom kijken naar de parels uit onze collectie en doe mee aan diverse lezingen, rondleidingen en andere activiteiten. Ook biedt Erfgoedcentrum Rozet een omvangrijke collectie aan boeken, atlassen, tijdschriften en digitale bronnen over Gelderland. 

Meer informatie op: erfgoedcentrumrozet.nl

 

www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.