Uitstapje Art Gallery O-68 in Velp

Op 6 oktober opent Art Gallery O-68 officieel haar deuren op de nieuwe locatie, Oranjestraat 74 in Velp. Al op maandag 21 oktober worden hier tussen 15.00 uur en 17.00 uur de Vrienden van Museum Arnhem ontvangen door de enthousiaste galeriehouders Anne Mie Emons en John de Jong. Het nieuwe pand, een negentiende-eeuwse gymnastiekzaal, later in gebruik genomen als kerk, in omgetoverd in een mooie, royale expositieruimte. Hiermee is de droom van de galeriehouders in vervulling gegaan. Graag delen zij op deze plek hun betrokkenheid bij belangrijke of beloftevolle, veelal jonge, kunstenaars en hun liefde voor hedendaagse kunst met anderen. Zo ook met de Vrienden van Museum Arnhem.

U kunt zich aanmelden via vvma.excursies@museumarnhem.nl.

Museum Arnhem
Bezoekadres:
Sint Walburgisplein 1
6811 BZ Arnhem
+31(0)26 30 31 400
info@museumarnhem.nl

Het vernieuwde Museum Arnhem opent naar verwachting begin 2022.

Onze tijdelijke presentatieplek in De Kerk is geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 18:00.