Tweedaagse reis naar Parijs

Periode: woensdag 6 november – zaterdag 9 november / uitwijkmogelijkheid: dinsdag 29 oktober – vrijdag 1 november 

Reis: met de Thalys naar Parijs waar we hopelijk rond 14.30 aankomen. Op dag 4 vertrekken we in de loop van de middag uit Parijs.

Hotel: wij verblijven in een ***hotel in het centrum van de stad, niet ver van metrostations en waarschijnlijk niet ver van het Gare du Nord (zie verderop).

Programma: op het programma dat Nanda voor ons maakt staan geen Louvre, CentrePompidou of Musée d’Orsay, maar bijzondere, vaak nog weinig bekende plekken waarvansommige normaal niet toegankelijk zijn, maar voor ‘Paris Insolite’ de deuren openen. Te denken valt bijvoorbeeld aan atelierbezoek, Galerie Ropac in Pantin, het Palais de Tokyo of La Fayette Anticipations. Het definitieve programma, exclusief voor de Vrienden van Museum Arnhem, stelt zij samen zodra wij voldoende aanmeldingen binnen hebben. Zij geeft achtergrondinformatie en begeleidt ons naar de diverse locaties waar zij met kennis van zaken en vol enthousiasme toelichting zal geven op met name kunstuitingen van deze tijd. Het is ongelofelijk inspirerend om met haar op pad te zijn.

Daarnaast is er ook ruimte om zelf iets te ondernemen. Hiervoor worden tips gegeven.

De email hierover is reeds naar de leden verzonden, nader bericht over de verdere uitwerking volgt.

www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.