Vereniging van Vrienden

Opening "De Kerk"

Op 7 maart is "De Kerk" geopend, de tijdelijke presentatieplek voor actuele kunst en ontwerp van Museum Arnhem. Een ruimte, die verstilling en schoonheid oproept. Niet alleen Museum Arnhem is zichtbaar geworden, heeft een podium gekregen, ook wij kunnen laten zien wie onze Vriend is. De vrienden zijn de avond ervoor uitgenodigd voor een preview van de tentoonstelling "Your Voice Matters".  Wij vonden het leuk om de handvatten van de deur te schenken. Ook wel een beetje een symbolisch cadeau, Het opent deuren, er is weer grip op de toekomst. 

Vriendenlogo

Het museum draagt zijn Vrienden een warm hart toe. Door middel van hun financiële steun is de Vereniging in staat vijfjaarlijks een schenking in de vorm van een kunstwerk te doen aan het museum. Zo draagt u daadwerkelijk bij aan het doel van de Vereniging van Vrienden. 

Als dank voor deze steun, geniet u als Vriend van bijzondere voordelen en speciale aanbiedingen. Bezoekt u regelmatig het museum en voelt u zich betrokken bij onze organisatie? Sluit u dan nu aan bij onze Vereniging en word ook Vriend

top
www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.