Bedrijven

Onze top-collectie kunst, mode en vormgeving bevindt zich op een prachtige locatie met panoramisch uitzicht over de Rijn en het uiterwaardenlandschap. Spraakmakende tentoonstellingen trekken jaarlijks zo´n 60.000 bezoekers. 

En wij vernieuwen en breiden uit. We pakken onze rol als museum voor Arnhem, naast onze positie als landelijk kunstmuseum. Kernwaarden zijn cultuur, natuur en maatschappij. Wij werken graag samen met het bedrijfsleven, waarbij gezamenlijke kernwaarden en maatwerk hoog in het vaandel staan. 

Bedrijven_tuin_EvaBroekema
Presentatie door directeur Saskia Bak in de museumtuin

Zakelijke vrienden 
Museum Arnhem richt een zakelijke vriendenvereniging op. Een business club waarin u inspirerende ontmoetingen en interessante zakelijke privileges combineert met uw wens cultuur te ondersteunen. Als zakelijke vriend verbindt u zich structureel aan het museum, maar kiest u zelf voor een pakket (bedrag en privileges) dat bij uw bedrijf past.

Wilt u nu alvast op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van Museum Arnhem en de toekomstplannen? Schrijft u zich in voor de nieuwsbrief.

Sponsors en founders
Wij bieden veel mogelijkheden om uw bedrijfsnaam te verbinden aan het museum waarmee u een bijdrage levert aan een bruisend kunstklimaat in Arnhem. Bijvoorbeeld door financiële ondersteuning van een educatief project of door bij te dragen aan een tentoonstelling met een groot publieksbereik. Daarnaast nodigen wij bedrijven uit zich aan de uitbreiding van het museum te verbinden. Zodoende behoort u straks tot de nieuwe ‘founders van Museum Arnhem’.

Privileges
Ondersteuning van het museum gaat gepaard met privileges op maat. Denkt u daarbij aan:

  • Een exclusieve rondleiding door een conservator of kunstenaar met aansluitende borrel in de beroemde Rijnzaal
  • Een bijeenkomst voor uw relaties in het museumcafé met uitzicht over de Rijn, of ’s zomers in de beeldentuin
  • Een educatieve activiteit voor de kinderen van uw medewerkers
  • Een bezoek aan het museumdepot om de verborgen schatten van het museum te ontdekken

tros_museum
Bijeenkomst voor relaties

Informatie en contact
Museum Arnhem gaat graag met u in gesprek over de wijze waarop we de samenwerking zo optimaal mogelijk kunnen vormgeven. Wilt u meer informatie ontvangen over zakelijke ondersteuning van Museum Arnhem? Neem contact op met Rieke Righolt of bel +31 (0)6 52 30 7663 om van gedachten te wisselen over een cultureel partnerschip.

top
www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.