Wij verbouwen, maar zijn open op diverse locaties!

Het Ontwerp Platform Arnhem (OPA) en Museum Arnhem starten samen een nieuwe winkel voor ontwerp in Arnhem. In de winkel zijn producten te zien en te koop van verschillende ontwerpers. De winkel opent zaterdag 1 juni zijn deuren in De Kerk aan het Sint Walburgisplein 1. 

De Ontwerp Winkel Arnhem is de eerste centrale plek in Arnhem waar producten van Arnhemse makers verkocht worden. In Arnhem en omgeving werken veel ontwerpers: van gevestigde namen tot jonge talenten in verschillende disciplines zoals grafisch, product en mode ontwerp. Op dit moment is er nog geen centrale plek waar hun producten te zien en te koop zijn. 

Bijzondere cadeaus
In de nieuwe winkel worden bijzondere cadeaus verkocht van Arnhemse makers. Er is een ruim assortiment met kleine designcadeaus, maar ook grotere ontwerpen, zoals vazen en tassen. De Ontwerp Winkel Arnhem is zonder entreebewijs van De Kerk te bezoeken van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Wisselend assortiment
In de vaste collectie van de winkel is werk te vinden van Klaas Kuiken, Lenneke Wispelwey, Arnout Visser, Fraenck en Klaartje Martens. Ook boeken en kaarten van Het Paradijs en Merlijne Marell zijn verkrijgbaar. Evenals een groot deel van de collectie van Design x Ambacht. Naast de vaste collectie worden ook producten verkocht die bij de actuele tentoonstelling in De Kerk aansluiten. Bij de nieuwe tentoonstelling ‘We’re in this together’ is er bijvoorbeeld unisex kleding te koop van de modeontwerpers Bas Kosters en Hans Hutting. 

De Kerk
De Kerk is een tijdelijke presentatieruimte van Museum Arnhem. De ruimte wordt gebruikt voor een programma met nieuwe, experimentele en actuele thema’s en geeft een podium aan Arnhemse makers. De gezamenlijke winkel met OPA past uitstekend in dit concept. 
Lenneke

Lenneke Wispelwey (beeld: Masha Bakker Photography)

Bas Kosters

Bas Kosters

www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.