Herfstactie Museum Het Valkhof en Museum Arnhem

13 oktober 2017

Museum Arnhem en Museum Het Valkhof in Nijmegen trekken deze herfstvakantie samen op. In beide musea zijn de komende week volop activiteiten te doen en interessante tentoonstellingen te zien. Vooral voor jeugdige bezoekers is er een ruim aanbod. 

50% korting
Op vertoon van een toegangsbewijs van Museum Het Valkhof ontvang je in de herfstvakantie (14 t/m 22 oktober) 50 % korting op de entreeprijs van Museum Arnhem. En tegen inlevering van een toegangsbewijs van Museum Arnhem bezoek je in de herfstvakantie Museum Het Valkhof voor de helft van het geld. 

Programma
Vanaf zaterdag 14 oktober is in Museum Het Valkhof de familietentoonstelling Nicolaas en de prinses uit het Oosten te zien. Een historisch sprookje voor het hele gezin, Inclusief een activiteitenprogramma. Kijk voor meer informatie op de website.   
Museum Arnhem heeft, naast de reguliere tentoonstellingen, een speciaal herfstvakantie programma met leuke workshops voor kinderen.

Beide musea zijn geopend van di-zo tussen 11:00-17:00 uur.

Museum Arnhem
Museum Arnhem is hét museum voor (inter-)nationale moderne en hedendaagse kunst én vormgeving van de stad Arnhem. Speerpunten zijn realistische kunst uit de 20ste eeuw, sieraden en vormgeving, met extra aandacht voor niet-Westerse kunst en werk van vrouwelijke kunstenaars. Belangrijke thema’s zijn ontwikkelingen en machtsverhoudingen in de samenleving. Het museum is beroemd om zijn bijzondere ligging middenin de stad met prachtig uitzicht vanuit de beeldentuin over de Rijn. Eind 2017 start de uitbreiding uitgevoerd door Benthem Crouwel Architects. 

Museum Arnhem
Bezoekadres:
Sint Walburgisplein 1
6811 BZ Arnhem
+31(0)26 30 31 400
info@museumarnhem.nl

Openingstijden

Het vernieuwde Museum Arnhem opent naar verwachting begin 2022.


Onze tijdelijke presentatieplek in De Kerk is geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 18:00.

www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.