Hendrik Valk Netwerkdag 2017

Persbericht, donderdag 30 juni 2017

Museum Arnhem, ArtEZ hogeschool voor de kunsten en Stichting Hendrik Valk organiseren op vrijdag 30 juni de Hendrik Valk Netwerkdag 2017. Deze dag staat in het teken van de loopbaan van kersverse alumni. Negen coaches uit het culturele veld staan klaar om in verschillende pitches gesprekken aan te gaan met alumni. Het doel van de Hendrik Valk Netwerkdag is reflectie geven op het afstudeerwerk en het vooruit kijken op de toekomstige loopbaan van de alumni. 

De hoofden van de ArtEZ afdelingen Interaction Design, Grafic Design en Fine Art hebben een aantal weken geleden vijf studenten per afdeling aangedragen om deel te nemen aan de Hendrik Valk Netwerkdag 2017. Vandaag heeft een jury bestaande uit Saskia Bak (directeur Museum Arnhem) en Caroline Roodenburg (directeur Stichting Hendrik Valk) drie alumni per afdeling geselecteerd.

Van de afdeling Interaction Design zijn geselecteerd: Juul Koene, Michelle van Ool en Channin Scholten. De afdeling Graphic Design zijn geselecteerd: Astrid Feringa, Miron Galic en Charlotte Hofman. Tenslotte zijn van de afdeling Fine Art zijn geselecteerd: Esmée van der Akker, Valentina Gal en Willem de Haan.

In besloten kring worden de bovenstaande alumni morgen ontvangen in het gezelschap van de volgende coaches: Manon Schaap, Nous Faes, Kie Ellens, Caro Delsing, Louise te Poele, Michiel Hogenboom, Heske ten Cate, Florentijn Hofman en Saskia Bak.  

Museum Arnhem
Bezoekadres:
Sint Walburgisplein 1
6811 BZ Arnhem
+31(0)26 30 31 400
info@museumarnhem.nl

Openingstijden

Het vernieuwde Museum Arnhem opent naar verwachting begin 2022.


Onze tijdelijke presentatieplek in De Kerk is geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 18:00.

www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.