Wij verbouwen, maar zijn open op diverse locaties!

Museum Arnhem presenteert in zijn tijdelijke presentatieruimte De Kerk de nieuwe tentoonstelling ‘We’re in this together’. Internationale mode ontwerpers laten collecties zien die breken met modeconventies op het gebied van identiteit, gelijkheid en diversiteit. Op zaterdag 1 juni wordt de tentoonstelling feestelijk geopend. Vanaf 2 juni is de tentoonstelling te bezoeken van woensdag tot en met zondag van 12.00 – 18.00 uur aan Sint Walburgisplein 1. 

Kleding zonder genderrollen
Mode weerspiegelt de tijdgeest en geeft iedereen de kans om zichzelf te uiten. We’re in this together laat werk zien van twaalf (inter)nationale ontwerpers, waaronder HardemanBethany WilliamsMAISON the FAUXNeith Nyer en Camiel Fortgens  De ontwerpen zijn divers, voor zowel mannen als vrouwen. Ze bieden een plek voor diegenen die zich niet kunnen vinden in de bestaande verwachtingen en zorgen voor een ander geluid in de modewereld. 

De Kerk, tijdelijke presentatieruimte voor actuele kunst
Op dit moment is Museum Arnhem vanwege uitbreiding en vernieuwing gesloten. Het museum heeft in de Walburgiskerk een tijdelijke presentatieruimte gevonden. 'De Kerk' richt zich op actuele kunst en ontwerp. Naast tentoonstellingen zullen er ook regelmatig discussieavonden, lezingen, concerten en performances plaatsvinden. Meer informatie is hier te vinden.
2- Nunez

Justin Nunez - Hardeman

Bethany Williams

Bethany Williams

www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.