Cultuurdebat Arnhem

Op 21 maart 2018 zijn er Gemeenteraadsverkiezingen. De culturele instellingen bundelen hun krachten om in debat te gaan met de politieke partijen. Onder de noemer Cultuur Netwerk Arnhem organiseren zij donderdag 1 maart aanstaande het Cultuurdebat Arnhem. Het gesprek gaat over de rol en betekenis van kunst en cultuur voor de stad en haar inwoners.

Cultuurdebat Arnhem
Tijdens deze bijeenkomst gaan de cultuursector en politiek met elkaar in gesprek: wat is de culturele blik op de toekomst en de politieke ambitie als het gaat om Arnhem als Culturele Hoofdstad van het Oosten? Arnhem heeft enorm veel culturele ondernemers en is een stad van makers. Welke rol ziet Arnhem voor hen weggelegd? Wat bewerkstelligt de politiek om hen te faciliteren? Hoe behoudt Arnhem de tweede plaats op de landelijke ranglijst van creatief ondernemerschap? Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Wanneer
datum: donderdag 1 maart 2018
start: 20:00 uur (inloop 19:30 uur)
einde: 22:15 uur
locatie: Huis Oostpool, Nieuwstraat 58, Arnhem

Cultuur Netwerk Arnhem

Cultuur Netwerk Arnhem bestaat uit: Museum Arnhem, ArtEZ hogeschool voor de kunsten, Generale Oost, Rozet, Posttheater, Introdans, Luxor Live, Toneelgroep Oostpool, Het Gelders Orkest, Cultuurmij Oost, Musis en Stadstheater, Focus Filmtheater

Cultuurdebat Arnhem

Campagnebeeld Cultuurdebat Arnhem

www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.