WINDOWSHOPPER: vier nieuwe etalages gelanceerd

Eerder transformeerde etalages al tot kunstwerken door creaties van modeontwerpers te combineren met de Publiekslievelingen uit de collectie van Museum Arnhem. WINDOWSHOPPER lanceert vier nieuwe etalages in de binnenstad van Arnhem. Vanaf vandaag zijn ontwerpen van Peet Dullaert en The People of the Labyrinths te zien in de etalages van het Stationsplein 160. In de etalages van het stadhuis zijn stukken van ontwerpers Sies Marjan en MAISON the FAUX te zien. WINDOWSHOPPER brengt high fashion en kunst naar modestad Arnhem en biedt ontwerptalent een podium.

Initiatiefnemers Museum Arnhem en MAISON the FAUX vinden dat Arnhem met trots mag laten zien welke modetalenten Arnhem rijk is. Voor WINDOWSHOPPER transformeerden etalages in de binnenstad van Arnhem daarom tot kunstwerken met creaties van (inter)nationale modeontwerpers met Arnhemse roots. In de etalages werden deze looks gecombineerd met afbeeldingen van Publiekslievelingen uit de collectie van Museum Arnhem. Samen met MAISON the FAUX lanceert het museum wederom 4 nieuwe etalages van modeontwerpers die hun opleiding volgden aan de Arnhemse modeacademie: