Win een overnachting in de Rijnzaal

Wij verloten een overnachting in de beroemde Rijnzaal

Museum Arnhem vernieuwt! Het museum breidt uit met een prachtig nieuwe vleugel ontworpen door Benthem Crouwel Architects. Er komen nieuwe tentoonstellingszalen, publieksruimtes en de monumentale koepel is straks het kloppende hart van het museum. Voordat de bouwvoorbereidingen starten, organiseert Museum Arnhem de slotmanifestatie. Als aftrap van deze slotmanifestatie verloot Museum Arnhem een overnachting in de beroemde Rijnzaal.

De overnachting
In samenwerking met COCO-MAT (filiaal Arnhem) bieden wij een overnachting aan in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 november 2017. Het museum stelt hiervoor de mooiste zaal van het museum beschikbaar: de Rijnzaal. Twee personen krijgen de unieke kans om het museum voor zichzelf te hebben. De winnaars mogen nachtelijk ronddwalen door de museumzalen en oog en oog staan met schilderijen van Carel Willink, Jan Mankes en Marlene Dumas. Naast de overnachting in een luxe bed van COCO-MAT krijgen de twee personen een privérondleiding en ontwaken zij met het geliefde uitzicht op de Rijn en gaan zij uiteraard de deur niet uit zonder een ontbijt op bed.

Actie via Instagram en Facebook
De overnachting in de Rijnzaal wordt uitgezet via Facebook en Instagram. Kans maken op de overnachting kan alleen door onder de posts te laten weten met wie hij/zij een nacht zou willen doorbrengen en deze persoon te taggen in een reactie. Dit kan tot en met donderdag 2 november 2017. Op vrijdag 3 november maakt Museum Arnhemde winnaar via Facebook en Instagram bekendgemaakt. Er wordt 1 winnaar uitgekozen door middel van loting. Hij/zij mag één logé meenemen.

Toestemming beeldgebruik
Gedurende de avond maakt Museum Arnhem foto's en video's van het event. De prijswinnaar verleent hiermee aan Museum Arnhem het recht om de van hem/haar gemaakte foto's en video's openbaar te maken. De foto's en video's worden verspreid via o.a., maar niet beperkt tot, de volgende communicatiekanalen: de website museumarnhem.nl en de sociale mediakanalen van Museum Arnhem.

Over COCO-MAT

COCO-MAT is in 1989 opgericht en behoort vandaag de dag tot de marktleiders op het gebied van natuurlijke slaapproducten, bed- en badlinnen en meubels voor huis en hotel. Het doel is de beste bedden ter wereld te maken op de meest milieuvriendelijke manier. Alle producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen: kokosvezel, natuurlijk rubber, hout, zeegras, ganzendons, paardenhaar, wol, katoen, zijde, linnen, lavendel en eucalyptus. Het filiaal in Arnhem is geopend op dinsdag tot zaterdag van 10-18 uur. Adres: Eusebiusbinnensingel 14, Arnhem.