What we have overlooked ontvangt ★ ★ ★ ★ in Het Parool

Afgelopen vrijdag publiceerde Het Parool een mooie recensie over What we have overlooked en beoordeelde journalist Edo Dijksterhuis de tentoonstelling maar liefst met ★ ★ ★ ★. What we have overlooked toont tot en met 21 augustus een deel van onze collectie bij Framer Framed in Amsterdam. Mirjam Westen stelde een tentoonstelling samen met werk van kunstenaars die laten zien hoe de problematiek van hun directe omgeving nauw samenhangt met werelden daarbuiten.

"Het internationale kunstpubliek kent Zanele Muholi vooral sinds Documenta van 2012, waar haar werk ver boven de rest uitstak. Museum Arnhem had toen allang werk van Muholi in de collectie, wat pleit voor conservator Mirjam Westens scherpe oog."

Zanele Muholi, Miss D'vine I, foto, 2007. Collectie Museum Arnhem