Volledige programmering tot en met herfstvakantie 2017

In verband met de komende verbouwing is er in Museum Arnhem tot aan de herfstvakantie 2017 een volledig programma te zien.

Achter de schermen zijn wij momenteel druk bezig met de voorbereidingen op de verbouwing. In juni is er een prachtige visie gepresenteerd door Benthem Crouwel Architects. Deze visie wordt nu vertaald naar een definitief ontwerp. In dit ontwerp gaan wij uit van de unieke ligging van het museum en zorgen wij ervoor dat de oude herensociëteit zijn openheid terugkrijgt.

Om deze plannen te realiseren gaan wij een periode dicht: vanaf de herfstvakantie 2017. Tot en met de herfstvakantie is er in Museum Arnhem een volledig programma: met o.a. tentoonstellingen als Stijlloos, Pierre Janssen en Ravage. Na de verbouwing opent Museum Arnhem naar verwachting eind 2019 de deuren weer voor het publiek.