Slotmanifestatie: iedere dag iets te beleven

Van dinsdag 14 tot en met zondag 19 november is de laatste week dat Museum Arnhem geopend is. In deze week organiseert het museum de slotmanifestatie met tal van activiteiten.

In de Rijnzaal staan diverse activiteiten voor en door bezoekers op het programma, zoals performances, yogalessen en concerten die zijn binnengekomen via een Open Call inschrijving.

Het tekenfestival The Big Draw uit Nijmegen strijkt neer in Museum Arnhem met een bomvol tekenprogramma voor jong en oud. Heb jij al eens op een museummuur getekend? Dan is dit je kans!  Dagelijks, tussen 12.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers meetekenen op de museummuur en worden de tekeninstallaties tot leven gewekt.

Ook zet Museum Arnhem nog één keer zijn collectie in het zonnetje. Een grote selectie van de door bezoekers hoogst gewaardeerde kunstwerken, de Publiekslievelingen, worden gepresenteerd. Op deze tentoonstelling gaan bezoekers ook zelf aan de slag geïnspireerd op deze kunstwerken. Tijdens de slotmanifestatie wordt het ontwerp van Benthem Crouwel Architects gepresenteerd en treden bezoekers in één van de museumzalen binnen in de studio van MAISON the FAUX. Hier zijn zij getuige van de totstandkoming van het eerste project na sluiting: WINDOWSHOPPER. Het museum verzamelt in deze laatste openingsweek herinneringen die bezoekers hebben aan Museum Arnhem.

Kijk voor het volledige programma met alle programmaonderdelen op www.museumarnhem.nl
Museum Arnhem is geopend van 11.00-17.00 uur. 

www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.