Raadsbrief 'aanbesteding Museum Arnhem'

Vandaag zijn de conclusies van een analyse van de verbouwing van Museum Arnhem in een raadsbrief gepubliceerd. In de gemeenteraad komen binnenkort de vervolgstappen van de verbouwing van Museum Arnhem aan de orde.

Vandaag zijn de conclusies van een analyse van de verbouwing van Museum Arnhem in een raadsbrief gepubliceerd. In de gemeenteraad komen binnenkort de vervolgstappen van de verbouwing van Museum Arnhem aan de orde. Tot die tijd verstevigt Museum Arnhem zijn activiteiten die buiten de museummuren plaatsvinden. Kijk daarvoor op www.museumarnhem.nl of Facebook, Instagram en Twitter

Het museum is een belangrijke trekker als het gaat om kunst- en cultuurklimaat in Arnhem, toerisme, onderwijs  en economie. Het draagt bij aan Arnhem als aantrekkelijke stad om te wonen en te werken. De aanleiding voor de verbouwing en uitbreiding van Museum Arnhem is dat er onvoldoende tentoonstelling- en publieksruimte zijn, de unieke locatie met de beeldentuin en het prachtige uitzicht onvoldoende worden benut en het gebouw niet meer aan museale condities van klimaat en veiligheid voldeed. Daarnaast is er een nieuw depot nodig.In het voorliggende ontwerp zijn de architecten er in geslaagd om de plek en het museumgebouw te laten stralen en een bijzondere aantrekkingskracht te geven. Museum Arnhem staat voor de volle honderd procent achter het ontwerp. 

www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.