Overeenkomst verbouw Museum Arnhem getekend

De gemeente Arnhem en aannemer Rots Bouw tekenden dinsdag de realisatieovereenkomst voor de uitbreiding en verbouwing van Museum Arnhem. De overeenkomst werd getekend door wethouder van cultuur Hans de Vroome en directeur-eigenaar van Rots Bouw, Egbert Jan Rots. Sinds de gunning, begin augustus, waren zij in gesprek over de exacte uitvoering van de plannen van Benthem Crouwel Architects. Die gesprekken zijn succesvol afgerond.

Saskia Bak: “Een fantastisch mijlpaal! We zijn heel blij dat we eindelijk een streep kunnen zetten onder een lange onzekere periode. Het museum wordt weer helemaal van deze tijd en biedt mooie perspectieven.”  Nog deze maand vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats op het terrein en begin februari 2020 kan de schop echt de grond in.

In deze video uit de serie 'Ondertussen in Museum Arnhem' stelt directeur van Museum Arnhem Saskia Bak de aannemer Egbert Jan Rots van Rots Bouw aan je voor.

Museum Arnhem
Bezoekadres:
Sint Walburgisplein 1
6811 BZ Arnhem
+31(0)26 30 31 400
info@museumarnhem.nl

Het vernieuwde Museum Arnhem opent naar verwachting begin 2022.

Onze tijdelijke presentatieplek in De Kerk is geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 18:00.