Museum Arnhem presenteert tijdens kunst- en cultuurfestival Ruimtekoers Woordenfeest, een project van productontwerper Erik Stehmann en grafisch ontwerper Dana Dijkgraaf. De komende tijd trekken Erik en Dana Arnhem-Zuid in, op zoek naar woorden waarmee de bewoners zich verbonden voelen. Dit wordt verwerkt in een levensgrote installatie die tijdens Ruimtekoers van 3 tot en met 7 juli te zien is op de middenberm van de Nijmeegseweg.

Ruimtekoers strijkt in juli weer neer in Arnhem. Op twee locaties in de wijk Malburgen kunnen bezoekers onder meer genieten van kunst, theater, muziek en lezingen. Erik: “Kunst verruimt je blik, wakkert je creativiteit aan en brengt gesprekken op gang. Met ons project gaan we de wijk in om mensen beter te leren kennen. Dana en ik zijn alle twee niet zo bekend in Arnhem-Zuid en kijken er enorm naar uit.”

Museum Arnhem te gast bij Ruimtekoers
Museum Arnhem is net als vorig jaar ook dit jaar weer te gast bij Ruimtekoers. Ruimtekoers heeft zich ontwikkeld tot een maatschappelijk geëngageerd festival dat nieuwe vergezichten schetst voor het samenleven in de stad. In deze vierde editie wordt de openbare ruimte tot speelveld getransformeerd om nieuwe dromen en ideeën te ontwikkelen voor de stad van morgen. Woordenfeest wordt mede mogelijk gemaakt door BPD Cultuurfonds.

www.ruimtekoers.nl
Campagnebeeld Ruimtekoers