Museum Arnhem op zoek naar nieuwe kinderdirecteur

Museum Arnhem is op zoek naar een nieuwe kinderdirecteur die Liv van der Aar zal opvolgen. Basisschoolleerlingen uit groep 6 en 7 kunnen solliciteren. De kinderdirecteur wordt gevraagd om mee te denken over activiteiten en nieuwe programmering tijdens de periode van verbouwing en vernieuwing. Daarnaast mag de kinderdirecteur samen met klasgenoten, vrienden en familie het programma-aanbod testen.

Wie zoeken wij?

• Je zit in groep 6 of 7 op een school in Arnhem.
  • Je vindt het leuk om je mening te geven.
  • Je hebt interesse in kunst en cultuur.
  • Je hebt met je ouders/verzorgers overlegd en je vindt het geen probleem dat er soms aandacht is voor jouw rol in de media (krant, social media, etc.).
Wat ga je doen?
  • Je test een paar keer per jaar ons educatieve aanbod met je klas, familie en/of vrienden.
  • Je wordt ongeveer twee keer per jaar gevraagd om met ons te brainstormen over tentoonstellingen en activiteiten van het museum.
  • Je wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn bij officiële openingen en evenementen.
  • Je functie gaat van start na zomervakantie 2019 en duurt een jaar.

Enthousiast? Vertel het ons!
Pak een telefoon of videocamera en maak een filmpje van maximaal 1 minuut en vertel ons waarom wij jou moeten kiezen als onze nieuwe kinderdirecteur. Vertel ons in elk geval wie je bent, waarom je kinderdirecteur wilt worden én welk goed idee jij hebt voor Museum Arnhem.

Stuur je filmpje vóór maandag 24 juni naar vacature@museumarnhem.nl. Geef in de mail de volgende informatie: naam, leeftijd, school, e-mailadres en telefoonnummer.

Liv