Museum Arnhem op zoek naar kinderdirecteur

Kinderen spelen een belangrijke rol in de nieuwe toekomstvisie van Museum Arnhem. Ieder kind moet de kans krijgen om kennis te maken met kunst en cultuur. Om dat goed te kunnen doen betrekt Museum Arnhem ook kinderen bij de ontwikkeling van het aanbod. Daarom is Museum Arnhem op zoek naar een kinderdirecteur. Enkele weken geleden ging de voorselectie van start. De keuze ging uit naar de Arnhemse School Vereniging. Aanstaande maandag maken leerlingen uit groep 7 en 8 officieel kennis met Museum Arnhem. Wie zichzelf vervolgens als ware kinderdirecteur ziet, schrijft een motivatiebrief. Op vrijdag 11 december gaat Saskia Bak naar de school om bekend te maken wie de officiƫle kinderdirecteur van Museum Arnhem is geworden.