Museum Arnhem met ARTtube op Lowlands

Als één van de deelnemende musea van ARTtube staat Museum Arnhem dit weekend op Lowlands met een vol programma voor de fesitvalbezoekers.

Programma:

• ARTtalks met o.a. Bas Kosters (de tentoonstelling I want it to be soft is nog t/m 4 september in Museum Arnhem te zien) (vrijdag om 14:00 uur en 18:00 uur)
  • Cultuur snuiven in de YAKFA Cinema: met de video over Bas Kosters
  • ARThart: Voor welke kunst klopt jouw ARThart? (dagelijks)

Arttube_Lowlands.jpg

Museum Arnhem neemt kunst mee naar Lowlands:
  • Het videowerk Staging Silence (2) van Hans Op de Beeck (dagelijks vanaf 22:00 uur)
  • Het Zelfportret met snor van Wouter van Riessen is over te schilderen met Virtual Reality tilt brush (dagelijks)

Museum Arnhem geeft ook leuke goodies weg en raadt festivalgangers aan het Lowlands polsbandje niet weg te gooien: tot eind september levert dit namelijk gratis toegang op bij Museum Arnhem.

ARTtube op Lowlands wordt mede mogelijk gemaakt door het Mondriaan FondsMuseumvereniging en HTC