Museum Arnhem en de Vriendenvereniging organiseren lezingenreeks

Museum Arnhem en de Vriendenvereniging (VVMA) organiseren een lezingen reeks om een inkijkje te geven in het reilen en zeilen van een (gesloten) museum. 

Met de titel Museum Arnhem laat de collectie stralen treden Museum Arnhem en de Vereniging Vrienden Museum Arnhem (VVMA) samen naar buiten met een lezingenreeks. De lezingen geven een inkijkje in het reilen en zeilen van een museum. Museum Arnhem licht in de lezingen toe wat er achter de schermen van het museum gebeurt. Aan de hand van interessante voorbeelden wordt bijvoorbeeld verteld over de uitdagingen van behoud en beheer van een museale collectie. De lezingen vinden plaats op 4 & 11 oktober en op 2 november 2018.  De onderwerpen die de revue passeren zijn aankoop en restauratie van een nieuwe aanwinst, collectieonderzoek 20e en 21e eeuw en behoud en beheer van de collectie. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden. 

De lezingen vinden plaats in de Ranzowzaal van Brasserie Dudok, Koningstraat 40, 6811 DH Arnhem. De kosten zijn € 10 per lezing. De museumvrienden betalen 5,00 euro. Aanmelden kan per email bij Vereniging Vrienden Museum Arnhem.

www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.