Museum Arnhem deelnemer ARTtube

Met trots kondigen wij aan dat wij vanaf nu officieel deelnemer zijn van ARTtube: het online videokanaal van musea uit Nederland en België. En... de eerste video staat inmiddels online: Crew Weekendcrashers bezoekt Queensize.

Een video waarin NPO's Weekendcrashers Iliass Ojja en Jasper Gottlieb samen met stand-up comedian Kasper van der Laan een bezoek brengen aan Queensize. Iliass, Jasper en Kasper stonden stil bij de vele in het oog springende werken die Queensize rijk is met als doel: het maken van een audiotour voor jongeren.

ARTtube bevat bijzondere interviews met toonaangevende kunstenaars en ontwerpers naast sfeervolle portretten van inspirerende makers. Naast 21 andere Nederlandse en Belgische musea biedt Museum Arnhem vanaf nu een kijkje achter de schermen bij de opbouw van tentoonstellingen en de restauratie van kunstwerken en laten conservatoren en curatoren aan het woord.