Familie-event De Winterspelen komt eraan!

Begin het nieuwe jaar met een gezonde dosis kunst! In het eerste weekend van 2018 staat het jaarlijkse familie-event De Winterspelen op de agenda. Kom je ook? Omdat Museum Arnhem tijdelijk gesloten is, vindt De Winterspelen plaats in het Erfgoedcentrum én Kröller-Müller Museum.

Leg kunstwerken in de knoop, kom boetseren zonder ogen en zet beelden in beweging. De zevende editie van het succesvolle familie-event De Winterspelen is een feest voor alle zintuigen. Kom naar het Erfgoedcentrum in Rozet en/of Kröller-Müller Museum en beleef een dag vol verrassingen, speelse kunstwerken en gekke activiteiten. De Winterspelen wordt georganiseerd en uitgevoerd door studenten Docentenopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving van ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Tijdens De Winterspelen ga je als familie samen actief aan de slag in het museum.

Praktische informatie
Voor gezinnen of opa’s en oma’s met (klein)kinderen vanaf 5 jaar. Deelname aan de activiteiten is gratis in Erfgoedcentrum Rozet en gratis met een geldig entreebewijs in het Kröller-Müller Museum.

De Winterspelen

Illustratie door: Paul van Haaren