Expositie kunsteducatieprogramma van Rijn IJssel-studenten

Museum Arnhem ontwikkelde in co-creatie met Rijn IJssel een vernieuwend kunsteducatieprogramma speciaal voor MBO-studenten. Het project is gestart met een groep studenten van Rijn IJssel. Rondom het thema ‘identiteit’ exposeren zij hun kunstwerken op vrijdag 5 juli van 15.00-18.00 uur en zaterdag 6 juli van 14.00-17.00 uur in het Stadhuis, Koningstraat 38 in Arnhem. De expositie maakt onderdeel uit van het Fashion + Design Festival Arnhem en is gratis te bezoeken.

Het reizende educatie- en publieksprogramma is opgezet onder de noemer ‘Museum Arnhem op locatie’. Begeleid door kunstenaars en Rijn IJssel docenten leggen MBO-studenten de komende jaren aan de hand van de collectie van het museum een link naar hun toekomstige beroepspraktijk. Het project is gestart met studenten van de Creatieve Industrie die de opleiding Art & Design volgen. Zij kozen inspirerende werken uit de collectie van Museum Arnhem. Onder begeleiding van Mirka Farabegoli maakten zij zelf nieuwe kunstwerken rondom het thema ‘identiteit’.

Museum Arnhem
Bezoekadres:
Sint Walburgisplein 1
6811 BZ Arnhem
+31(0)26 30 31 400
info@museumarnhem.nl

Het vernieuwde Museum Arnhem opent naar verwachting begin 2022.

Onze tijdelijke presentatieplek in De Kerk is geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 18:00.