De Kerk onderdeel urban filmwandeling van Go Short door de stad

Op vrijdag 21 juni, de kortste nacht van het jaar, wordt Arnhem getransformeerd tot een gigantische bioscoop voor korte films. De Kerk maakt ook onderdeel uit van de Off the Walls filmwandeling van Go Short. De buitenmuur van de tijdelijke presentatieruimte van museum Arnhem wordt gebruikt als filmdoek. De wandeling is gratis en start om 22.06 uur als de zon ondergaat. Deelnemers kunnen een Whatsapp bericht sturen naar +3124 663 6789 voor de bekendmaking van de startlocatie.

Filmwandeling
Go Short, het platform voor de kortste film en filmtalent Nederland, presenteert deze avond de filmwandeling. De beste kortste films van de laatste tijd worden projecteert op verschillende buitenmuren in de stad. Met een grote groep mensen wordt een originele tocht langs verschillende plekken in de stad gelopen. Wat er precies op de muur van de Kerk vertoond wordt, is nog een verrassing. Off the Walls is een productie van Go Short en Deep End Film in samenwerking met Fashion Design Festival Arnhem, Humanoid Shop Arnhem, Bar de Groen en Museum Arnhem.

De Kerk, tijdelijke presentatieruimte voor actuele kunst
Op dit moment is Museum Arnhem vanwege uitbreiding en vernieuwing gesloten. Het museum heeft in de Walburgiskerk een tijdelijke presentatieruimte gevonden. 'De Kerk' richt zich op actuele kunst en ontwerp. Naast tentoonstellingen zullen er ook regelmatig discussieavonden, lezingen, concerten en performances plaatsvinden. 

Meelopen is gratis. Meld je wel even aan via Facebook als je mee wilt wandelen!

Go Short off the walls

Museum Arnhem
Bezoekadres:
Sint Walburgisplein 1
6811 BZ Arnhem
+31(0)26 30 31 400
info@museumarnhem.nl

Openingstijden

Het vernieuwde Museum Arnhem opent naar verwachting begin 2022.


Onze tijdelijke presentatieplek in De Kerk is geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 18:00.

www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.