Wij verbouwen, maar zijn open op diverse locaties!

Video's over verbouwing

In 'Ondertussen in Museum Arnhem' kun jij de vernieuwing van Museum Arnhem op de voet volgen! Ook worden bijzondere tentoonstellingen en activiteiten getoond die buiten de museummuren plaatsvinden. 

Nieuwste video

AFL. 3 | Ondertussen in Museum Arnhem | Een kijkje op de bouw en De Kerk weer open

Deze aflevering nemen we een kijkje op de bouw. Uitvoerder Wilfried van der Veen van Rots Bouw neemt ons mee over de looproute die speciaal voor bezoekers gemaakt is. Via die looproute kun je de ontwikkelingen op de voet volgen. In verband met corona is de route nog niet geopend. We houden je op de hoogte! In het tweede deel vertellen we wat we ‘ondertussen’ ook aan het doen zijn bij Museum Arnhem. De Kerk opent zijn deuren weer voor de tentoonstelling City Life. Boek je ticket vooraf online!


AFL. 2 | Ondertussen in Museum Arnhem | Architect Joost laat ontwerp zien & op bezoek bij ouderen

In deze aflevering gaan we langs bij Joost Vos van Benthem Crouwel Architects die meer vertelt over het ontwerp van Museum Arnhem. Daarnaast geeft medewerker Educatie Janneke van Wolfswinkel uitleg over Museum Arnhem op Bezoek, het speciale ouderenproject van Museum Arnhem waarbij kunst naar ouderen toegebracht wordt. 

AFL. 1 | Ondertussen in Museum Arnhem | Maak kennis met de aannemer & 75 jaar vrijheid

In deze aflevering stelt directeur Saskia Bak aannemer Egbert-Jan Rots van Rots Bouw aan je voor. Hij vertelt over de bouwplannen bij het museum aan de Utrechtseweg in Arnhem. Daarnaast neemt fotograaf Suzanne Valkenburg je mee naar de Eusebiuskerk, waar zij een prachtig fotografie project heeft gemaakt voor Museum Arnhem rondom 75 jaar vrijheid. 

Video + edit: Rian van den Boom van Rabbit Film 

Productie: Team Museum Arnhem 

Animatie: Mascha Halberstad

top
www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.