Wij verbouwen, maar zijn open op diverse locaties!

Museumles tijdens quarantaine

Museum Arnhem blijft ondanks de tijdelijke sluiting van expositieruimte De Kerk online zichtbaar. Dit educatieprogramma is speciaal gemaakt voor het voortgezet onderwijs, zodat leerlingen zich niet hoeven te vervelen in quarantainetijd. 

Nu de tentoonstelling City Life van Museum Arnhem vanwege het coronavirus gesloten is hebben we speciaal voor jou een museumles gemaakt die je vanuit huis kunt maken. In City Life zoomen internationale kunstenaars in op verschillende aspecten van leven, overleven en functioneren in almaar groter wordende steden. Maak kennis met 6 kunstenaars van City Life en ga zelf aan de slag!

Stap 1: Download de PDF met opdrachten hier! 

Stap 2: Bekijk de online rondleiding door City Life. 


Stap 3: Lees meer over de kunstenaars in de PDF en beantwoord de vragen. 

Stap 4: Kies een opdracht uit de PDF om te doen. 

Stap 5: Doe mee met de City Life Winactie! 

Museum Arnhem en de tentoonstelling ‘City Life. Mensen & de urbane realiteit’ in De Kerk is momenteel helaas gesloten. Tot die tijd zijn wij benieuwd hoe jouw ‘City Life’ er nu uitziet. Maak iets creatiefs, bijvoorbeeld een kunstwerk, gedicht of een foto en stuur het naar info@museumarnhem.nl vóór 31 mei. De leukste inzendingen krijgen een plek in de tentoonstelling zodra we weer opengaan! 

Beeld: Eva Broekema 

top
www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.