Wij verbouwen, maar zijn open op diverse locaties!

Het bruist aan de Rijn

Bezig zijn met kunst en cultuur activeert, stimuleert ontmoeting, maakt vrolijk én helpt mee om langer gezond te leven. Daarom werkt Museum Arnhem samen met een groot aantal samenwerkingspartners uit de kunsten en zorg & welzijn aan de ontwikkeling en realisatie van mooie projecten voor en door ouderen. Dit gebeurt onder de noemer 'Het bruist aan de Rijn'. Heb jij altijd al een keer willen schilderen? Of wil je jouw interesses voor kunst delen met andere liefhebbers? Meld je dan snel aan voor één van de activiteiten van het Bruist aan de Rijn!

Overzicht activiteiten

Kijk voor meer informatie op de website van Rozet. In de mobiele app zijn het laatste nieuws en alle activiteiten te vinden, waaronder de openbare bijeenkomsten van Museum Arnhem op bezoek. Download voor een volledig overzicht de app voor Apple IOS Iphone of Google Android. Je kunt ook binnenlopen bij Rozet. Veel kunst- en cultuurplezier!

Samenwerkingspartners

Het Bruist aan de Rijn wordt ondersteund door het Fonds voor Cultuurparticipatie in het kader van het programma Age Friendly Cultural Cities, en de Gemeente Arnhem. Rozet (coördinatie), SWOA, Pleyade, DrieGasthuizenGroep, RIBW, MVT, Stichting Rijnstad, Het Gelders Orkest, Stadscompagnie Arnhem, Nederlands Openluchtmuseum en Humint Solutions.