BKstudio

In 2005 werd in Amsterdam de Bas Kosters Studio opgericht. Hoewel de Bas Kosters Studio met name een modehuis is, krijgen ook andere activiteiten van Kosters hier onderdak, zoals bijvoorbeeld de uitgave van het magazine Extra Kak, de organisatie van de Anti-fashion party’s, ontwerp van sieraden, poppen en illustraties. Uiteindelijk komen alle losse activiteiten weer samen in de collecties die Bas Kosters uitbrengt. Alles heeft met elkaar te maken en de verschillende onderdelen versterken elkaar. In de wereld van Bas Kosters is mode ontwerpen veel meer dan alleen een eindproduct als een broek of een jurk: het leven zelf is een kunstwerk geworden!

Zelf zegt Bas hierover:

“De belangrijkste activiteit van de studio is story- telling met mode als taal, de manier waarop ik mezelf onderscheidt met mijn label binnen de grote groep van (mode) ontwerpers. Mijn doel is om een levens- werk, en een toekomstgeschiedenis te maken.

“Alle andere activiteiten die ik onderneem als kunstenaar zijn altijd gerelateerd aan de kern van mijn bedrijf, namelijk de mode.”

Anti-Fashion-Party
Anti-Fashion-Party

Extra Kak magazine
Extra Kak magazine

Pop gemaakt door Bas Kosters
Pop gemaakt door Bas Kosters

top

Museum Arnhem
Bezoekadres:
Sint Walburgisplein 1
6811 BZ Arnhem
+31(0)26 30 31 400
info@museumarnhem.nl

Openingstijden

Het vernieuwde Museum Arnhem opent naar verwachting begin 2022.


Onze tijdelijke presentatieplek in De Kerk is geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 18:00.

www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.