Samenwerking onderwijs

Als museum investeren we graag in duurzame relaties met het onderwijs om op die manier kunst- en cultuuronderwijs nog beter te verankeren. Daarom ontwikkelen we in overleg met scholen projecten die langdurig kunnen worden opgenomen in het curriculum.

Een voorbeeld hiervan is onze samenwerking met de opleiding Fashion & Design Support van ROC Rijn IJssel. Een terugkerend onderdeel van het programma is dat studenten van onze oude tentoonstellingsbanieren geweldige tassen produceren. De studenten presenteren hun ontwerpen aan het museum. Gezamenlijk wordt er een keuze gemaakt over de tassen die in productie worden genomen. De studenten werken in teams aan verschillende tassenseries. Elke tas is uniek, (hand)gemaakt en heeft een eigen karakter. Deze tassen zijn te koop vanaf 15 euro per stuk.

Heb je ook een goed idee voor een interessante samenwerking? We zien je idee met belangstelling tegemoet en denken graag mee. Neem hiervoor contact op met de afdeling educatie via femke.hogenbosch@museumarnhem.nl

top
www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.