Ontwerp Winkel Arnhem

Zoek je een leuk en uniek cadeau uit de creatieve industrie? Kom dan naar de Ontwerp Winkel Arnhem. De winkel is geopend tijdens de openingstijden van De Kerk en is zonder entreebewijs te bezoeken.

In de winkel vind je allerlei producten van ontwerpers uit Arnhem en omgeving: van gevestigde namen tot jonge talenten in verschillende disciplines zoals grafisch, product en mode-ontwerp. Er is een ruim assortiment met kleine producten zoals een notitieblokje of pen, maar ook grotere cadeaus zoals een boek of design tas. 

Wisselend assortiment

In de vaste collectie van de winkel is werk te vinden van Klaas KuikenLenneke WispelweyArnout VisserFraenck en Klaartje Martens. Ook boeken en kaarten van Het Paradijs en Merlijne Marell zijn verkrijgbaar. Evenals een groot deel van de collectie van Design x Ambacht. Naast de vaste collectie worden ook producten verkocht die bij de actuele tentoonstelling in De Kerk aansluiten. Bij de nieuwe tentoonstelling ‘We’re in this together’ is er bijvoorbeeld unisex kleding te koop van de modeontwerpers Bas Kosters en Hans Hutting

Ontwerp Winkel Arnhem is een samenwerking tussen Museum Arnhem en Ontwerp Platform Arnhem


Lenneke

Beeld: Lenneke Wispelway, foto door Masha Bakker Photography


Bas Kosters

Beeld: Bas Kosters


top
www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.