Gratis workshops

Zaterdag 29 juni & zaterdag 13 juli

Anouk Beckers zal een serie workshops hosten van haar project JOIN Collective Clothes. Deze vinden plaats op 29 juni en 13 juli van 12:30 tot 17:30. Deelname aan de workshops is gratis, je betaalt alleen entree voor De Kerk. Meld je aan via hello@joincollectiveclothes.com

Join

Workshops JOIN Collective Clothes by Anouk Beckers

29 juni & 13 juli | 12:30 - 17:30 uur
Locatie: De Kerk
Aanmelden kan via: 
hello@joincollectiveclothes.com

De mode-industrie heeft de neiging zich te concentreren op de ontwerper en negeert zo de vele samenwerkingen die achter kleding en collecties schuilt. JOIN Collective Clothes is een project van Anouk Beckers waarin mode wordt onderzocht als een collectieve praktijk, gericht op het samen maken en dragen van kleding. 

De essentiële tool voor het project is een open source modulair systeem dat bestaat uit vier verschillende vormen: top (J), mouw, (O), broekspijp (I) en een deel van een rok (N). Via workshops wordt iedereen uitgenodigd om een onderdeel van een kledingstuk te maken. De door verschillende makers gecreëerde delen vormen vervolgens een hele outfit. 

Elk onderdeel is een aanvulling op een collectieve collectie kledingstukken die kan worden samengesteld tot verschillende kledingstukken. Hierdoor ontstaat een steeds groter groeiend archief van kleding onderdelen. 

Volg het project via Instagram: @join_collective_clothes, of via de website: www.joincollectiveclothes.com

Bekijk hier alle workshops: 

  • 29 JUNI | Workshop JOIN Collective Clothes door Anouk Beckers
  • 13 JULI | Workshop JOIN Collective Clothes door Anouk Beckers

Join 2

Beeld: JOIN Collective Clothes

top
www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.