Locatie: De Kerk, Sint Walburgisplein 1, Arnhem
Prijs: €10,-

Stadssafari deel 1: Tijdreis met Hans Jungerius (17 nov)

Ga mee op stadssafari door Arnhem met ontdekkingsreiziger Hans Jungerius en maak een tijdsreis door de stad!

Tickets: klik hier

Geen land zo maakbaar als het onze. We bewonen een stuk aarde dat kneedbaar is als klei en zich naar de grillen van de tijdgeest laat modelleren. Ontdek nooit vertelde verhalen van Arnhem tijdens de Museum Arnhem Stadssafari.

Kunstenaar en ontdekkingsreiziger Hans Jungerius vertelt over de nooit of maar ten dele uitgevoerde plannen die in de afgelopen eeuw op de stad zijn losgelaten. Plannen die soms meer over onszelf vertellen dan ons lief is en de vraag oproepen hoe houdbaar de ideeën van vandaag de dag zijn. Wandel mee en bekijk de stad zoals die ook had kunnen zijn.

Hans Jungerius organiseert excursies en expedities naar gebieden waarover andere touroperators liever zwijgen; bedrijven- en industrieterreinen, uitbreidingswijken en andere, minder voor de hand liggende bestemmingen. Daarnaast maakt hij een serie televisieprogramma’s voor Omroep Gelderland over plekken waarvoor je normaal gesproken geen oog zou hebben: 'Straal Voorbij’. Speciaal voor Museum Arnhem ontwikkelde hij een bijzondere Stadssafari door het centrum van Arnhem. Ga mee op tijdreis!

Info:

• Datum: zondag 3 november of zondag 17 november
  • Tijd: 14:00 - 16:00 uur
  • Prijs: €10,- of €12,50 in combinatie voor entree voor de tentoonstelling Body Control in De Kerk
  • Tickets: klik hier voor tickets / ook verkrijgbaar bij De Kerk
  • Start + eindlocatie: De Kerk, Sint Walburgisplein 1, Arnhem
  • Afstand: De wandeling is ongeveer 5 kilometer.

Museum Arnhem
Bezoekadres:
Sint Walburgisplein 1
6811 BZ Arnhem
+31(0)26 30 31 400
info@museumarnhem.nl

Het vernieuwde Museum Arnhem opent naar verwachting begin 2022.

Onze tijdelijke presentatieplek in De Kerk is geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 18:00.