Locatie: De Kerk, Sint Walburgisplein 1, 6811 BZ Arnhem
Prijs: 5 euro (+ entree voor De Kerk)

Rondleidingen Body Control

Museum Arnhem presenteert tot en met 26 januari de tentoonstelling ‘Body Control: sieraden en mode op de grens van de mens’ in De Kerk. In het slotweekend worden er rondleidingen gegeven door Julius Thissen en Theodoor Adriaans. Zij vertellen je alles over de werken en delen hun persoonlijke visie op de ontwerpen die in Body Control te zien zijn.

Data: 
Zaterdag 25 januari | Julius Thissen | 14.00 - 15.00 uur
Zondag 26 januari | Theodoor Adriaans | 14.00 - 15.00 uur

Prijs & tickets
- Deelname aan de rondleiding kost € 5,-. Daarnaast betaal je entree voor De Kerk
Klik hier voor tickets of koop ze aan de balie bij De Kerk.

Liever een rondleiding door Julius of Theodoor op een ander moment? Dat kan! De groep bestaat uit maximaal 15 deelnemers. Interesse? Stuur een mail o.v.v. ‘rondleiding Body Control’ met naam, telefoonnummer, aantal personen en gewenste datum en tijdstip naar info@museumarnhem.nl

Over Body Control: 
Body Control reageert op actuele maatschappelijke kwesties rondom de maakbaarheid en grenzen van het menselijk lichaam. Circa 100 nationale en internationale ontwerpers en kunstenaars tonen een verrassende combinatie van recent sieraad- en modeontwerp. De tentoonstelling is te zien in de tijdelijke presentatieruimte De Kerk aan Sint Walburgisplein 1 in Arnhem. 


Julius en Theodoor
_41A9440©EvaBroekema.jpg

Biografie: 
Julius Thissen is een multidisciplinaire kunstenaar en artistiek onderzoeker. Zijn werken onderzoeken gemeenschapszin en representatie, gender, sport, prestatiecultuur, de invloed van sociale verwachtingen op ons gedrag en competitie. Thissen zijn werk staat in relatie met zijn persoonlijke ervaringen als trans en genderqueer individu. 

Theodoor Adriaans is filmmaker en fotograaf, onderzoeker en storyteller. Met reportages waarin mode als complexe maar krachtige communicatievorm centraal staat, worden thema’s zoals identiteit en authenticiteit onderzocht en ter discussie gesteld. 

Museum Arnhem
Bezoekadres:
Sint Walburgisplein 1
6811 BZ Arnhem
+31(0)26 30 31 400
info@museumarnhem.nl

Openingstijden

Het vernieuwde Museum Arnhem opent naar verwachting begin 2022.


Onze tijdelijke presentatieplek in De Kerk is geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 18:00.

www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.