Wij verbouwen, maar zijn open op diverse locaties!

Locatie: Museum Arnhem in de stad Arnhem
Prijs: Gratis

Museum Arnhem op bezoek in 2020

Bij Museum Arnhem kun je je hele leven blijven leren over kunst, kunstenaars, de wereld en jezelf. We zoeken altijd naar toegankelijke en verrassende manieren om met onze bezoekers naar kunst te kijken en in gesprek te gaan.

Museum Arnhem ontwikkelt speciale programma’s voor kwetsbare ouderen. We gaan op pad met een rolkoffer vol kunst en vermaak. Ook hebben we speciale programma’s ontwikkeld voor het onderwijs. Onze museumdocenten geven les op basisscholen, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger beroepsonderwijs.

o  Kijkwijzers op bezoek bij ouderen
swoa
De KIJKwijzers van Museum Arnhem gaan elke maand op pad naar de verschillende dagbestedingslocaties van Stichting Welzijn Ouderen Arnhem (SWOA) met een rolkoffer vol kunst en vermaak. Met het programma bereikt het museum kwetsbare ouderen buiten het museum. Aan de hand van objecten en thema’s uit de collectie van Museum Arnhem gaan de deelnemers onder leiding van een KIJKwijzer met elkaar in gesprek en worden herinneringen opgehaald.

Klik hier voor meer informatie over dit project.

Museumdocenten op bezoek bij scholen
ma ind e klas

Door de verbouwing van het museum kunnen we tijdelijk geen klassen ontvangen. Maar we hebben goed nieuws: we hebben speciale programma’s ontwikkeld waarbij het museum naar de school komt.

Kijk hier voor ons educatieprogramma.

www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.