Locatie: Museum Arnhem, Utrechtseweg 87, Arnhem
Prijs: gratis (met geldig toegangsbewijs)

Creëer à la RAVAGE

Blouses ontwerpen
Tijdens de tentoonstelling van RAVAGE ontworpen veel bezoekers met plezier blouses, net als de kunstenaars zelf. Omdat we zoveel bijzondere ontwerpen hebben ontvangen, stellen we de mooiste tentoon. Ook kun je nog zelf aan de slag en zelf een eigen ontwerp maken en laat hiermee zien wat of wie jij wilt zijn. Je kan volop experimenteren met stof, papier en schaar. De meest originele ontwerpen worden direct aan de tentoonstelling toegevoegd of onder begeleiding van een docent en met behulp naaimachine vertaald in een échte blouse.

Ravage blouse schilderen_Masha Bakker

Foto: Masha Bakker

Trendbladen
Tot op de dag van vandaag maakt RAVAGE twee maal per jaar een trendforecasting op het gebied van mannenmode. In de modewereld neemt het voorspellen van trends een belangrijke positie in. Deze vooruitblikken worden door de industrie - en niet alleen door modehuizen en fashion brands - gebruikt om op de wensen van de consument in te spelen.

Trendboek_3_RAVAGETrendboek_RAVAGE
Trend Union Ravage Menswear

Op de tentoonstelling is een ruimte ingericht waar je creatief aan de slag kunt gaan à la RAVAGE. Hier kun je zelf experimenteren met stoffen, knipsels en ander materiaal. Maak bijvoorbeeld jouw eigen trendblad en laat zien wat volgens jou 'trending' wordt. 

Museum Arnhem
Bezoekadres:
Sint Walburgisplein 1
6811 BZ Arnhem
+31(0)26 30 31 400
info@museumarnhem.nl

Openingstijden

Het vernieuwde Museum Arnhem opent naar verwachting begin 2022.


Onze tijdelijke presentatieplek in De Kerk is geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 18:00.

www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.