Wij verbouwen, maar zijn open op diverse locaties!

Locatie: De Kerk, Sint Walburgisplein 1, 6811 BZ Arnhem
Prijs: Deelname is gratis, maar reserveer een ticket.

VOL | Boetseersessie in de buitenlucht | met kunstenaar Mirthe Dokter

Boetseersessie in de buitenlucht | Op het plein voor De Kerk van Museum Arnhem | Zaterdag 8 augustus om 14:30 uur | Deze workshop is bedoeld voor volwassenen.

Reserveer je ticket hier!

Beeldend kunstenaar en muziektheatermaker Mirthe Dokter maakt een heel groot introvert volk tijdens de tentoonstelling City Life. Zij nodigt mensen vanuit alle hoeken en gaten van Arnhem uit om samen hoofdjes te kleien. De gekleide hoofdjes worden onderdeel van de tentoonstelling. Hiermee wil Mirthe de zichtbaarheid van ‘de ongeziene mens’ in de samenleving vergroten. Help ook mee aan dit bijzondere kunstwerk!

Kom naar de boetseersessie van Mirthe op het plein voor De Kerk van Museum Arnhem. Natuurlijk zorgen we ervoor dat iedereen 1,5 meter uit elkaar kan zitten. Gedurende een uur wordt van een hompje klei een hoofdje gemaakt. Een hoofdje met gesloten ogen, want 'het Volk der Introverten' kijkt naar binnen, daar waar het introverte in ons woont.

Deelname is gratis, maar reserveer hier wel even een ticket. Er is beperkt plek. Het reserveren van een ticket is niet vrijblijvend, je wordt dan ook daadwerkelijk verwacht. Kun je onverhoopt toch niet deelnemen? Laat het ons op tijd weten zodat wij iemand anders blij kunnen maken met jouw plek. Mail of bel dan naar: info@museumarnhem.nl / 026 3031400.