Locatie: De Kerk (Sint Walburgisplein 1, Arnhem)

Biënnale Gelderland - Wandeling met Isolde Venrooy

Beeldend kunstenaar Isolde Venrooy ontwikkelt wandelingen. Een wandeling kan nieuwe inzichten verschaffen, verhalen opwekken en mogelijkheden bieden voor een sensitieve relatie tussen mens en haar omgeving.

Tijdens de Biënnale Gelderland presenteert Venrooy een serie gele keramische objecten als wandelroute. Op sommige objecten is een tekst geplaatst, met wandelaanwijzingen. Deze ‘kijkgereedschappen’ richten de zintuigen en bevragen automatismen. Tijdens de wandeling geeft de kunstenaar toelichting op haar werk en past ze met de groep een aantal kijkgereedschappen toe. De wandeling eindigt weer in De Kerk, de tijdelijke presentatieplek van Museum Arnhem. Mét een kopje koffie of thee.

Tijd: 14.00 – 15.30 uur
Locatie: Arnhem
Max. aantal deelnemers: 20 personen
Startlocatie: De Kerk (Sint Walburgisplein 1, Arnhem)
Prijs: € 7,50 (incl. koffie/thee)
Aanmelden: koop je ticket online of in De Kerk / klik hier voor tickets

Deze activiteit is onderdeel van het activiteitenprogramma rondom Biënnale Gelderland 2019. In deze bijzondere editie van de Biënnale Gelderland staat de complexe relatie tussen mens en natuur centraal. Bij de activiteiten is beperkt plek. Kijk voor aanmelden, meer informatie en alle andere activiteiten op www.biennalegelderland.nl.

Museum Arnhem
Bezoekadres:
Sint Walburgisplein 1
6811 BZ Arnhem
+31(0)26 30 31 400
info@museumarnhem.nl

Het vernieuwde Museum Arnhem opent naar verwachting begin 2022.

Onze tijdelijke presentatieplek in De Kerk is geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 18:00.