Locatie: De Kerk (Sint Walburgisplein 1, Arnhem)

Biënnale Gelderland - Ontdekkingstocht met kinderdirecteur Doutsen

Wist je al dat er een reusachtige roofvogel te vinden is in Arnhem? En weet jij hoe je een foto maakt van een raket-ijsje in een ijszee? En wat is onkruid? Je komt het allemaal te weten tijdens de interactieve rondleiding door Doutsen Wierda (9 jaar), kinderdirecteur van Museum Arnhem. Samen ga je op ontdekkingstocht langs de kunstwerken in de binnenstad van Arnhem. Je denkt na over kunst en maakt leuke opdrachten.

Tijd: 14.00 – 15.00 uur
Locatie: Arnhem
Max. aantal deelnemers: 15 personen
Startlocatie: De Kerk (Sint Walburgisplein 1, Arnhem)
Aanmelden: koop je ticket online of in De Kerk / klik hier voor tickets

Deze activiteit is onderdeel van het activiteitenprogramma rondom Biënnale Gelderland 2019. In deze bijzondere editie van de Biënnale Gelderland staat de complexe relatie tussen mens en natuur centraal. Bij de activiteiten is beperkt plek. Kijk voor aanmelden, meer informatie en alle andere activiteiten op www.biennalegelderland.nl.

Museum Arnhem
Bezoekadres:
Sint Walburgisplein 1
6811 BZ Arnhem
+31(0)26 30 31 400
info@museumarnhem.nl

Het vernieuwde Museum Arnhem opent naar verwachting begin 2022.

Onze tijdelijke presentatieplek in De Kerk is geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 18:00.