Locatie: De Kerk (Sint Walburgisplein 1, Arnhem)
Prijs: € 5,- p/p

Biënnale Gelderland - Instaprondleidingen - Arnhem

Instaprondleidingen
Ga mee met een instaprondleiding en kom alles te weten over de Biënnale Gelderland. Onze ervaren gidsen nemen je mee en kunnen je alles vertellen over de kunstwerken. De Biënnale Gelderland bestaat uit twee hoofdtentoonstellingen. Een in de binnenstad van Arnhem, waar kunstenaars nieuw werk in de openbare ruimte langs de Jansbeek presenteren. In Museum Het Valkhof is werk van dezelfde kunstenaars te zien dat context biedt voor de tentoonstelling in Arnhem. De beide onderdelen van Biënnale Gelderland zijn in combinatie en afzonderlijk van elkaar te bezoeken.

Instaprondleidingen in Arnhem:
- Zaterdag 23 november / klik hier voor tickets
- Zondag 24 november / klik hier voor tickets 

Details: 
Tijd: 14.00 – 15.00 uur
Max. aantal deelnemers: 20 personen
Startlocatie: De Kerk (Sint Walburgisplein 1, Arnhem)
Prijs: € 5,- p/p
Aanmelden: koop je ticket online of in De Kerk. 

Rondleidingen op aanvraag
Liever een rondleiding in Arnhem of Nijmegen of wandeling met kunstenaar Isolde Venrooy in Arnhem op een ander moment? Dat kan! De groep bestaat uit maximaal 20 deelnemers. Interesse? Stuur een mail o.v.v. ‘rondleiding Biënnale Gelderland’ met naam, telefoonnummer, aantal personen en gewenste datum en tijdstip naar info@museumarnhem.nl (Arnhem) of naar publiekszaken@museumhetvalkhof.nl (Nijmegen). 

Deze activiteit is onderdeel van het activiteitenprogramma rondom Biënnale Gelderland 2019. In deze bijzondere editie van de Biënnale Gelderland staat de complexe relatie tussen mens en natuur centraal. Bij de activiteiten is beperkt plek. Kijk voor aanmelden, meer informatie en alle andere activiteiten op www.biennalegelderland.nl.

Museum Arnhem
Bezoekadres:
Sint Walburgisplein 1
6811 BZ Arnhem
+31(0)26 30 31 400
info@museumarnhem.nl

Openingstijden

Het vernieuwde Museum Arnhem opent naar verwachting begin 2022.


Onze tijdelijke presentatieplek in De Kerk is geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 18:00.

www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.