Locatie: De Kerk (Sint Walburgisplein 1, Arnhem)
Prijs: € 7,50 (incl. gebruik camera/statief)

Biënnale Gelderland - Fotografieworkshop voor kinderen (8-12 jaar)

Wat zie jij als je écht goed om je heen kijkt? Een lollystokje tussen de plantjes of een restje verf op de straatstenen? Onder leiding van fotograaf Niek Michel ga je, gewapend met een camera, op zoek naar dingen die je meestal over het hoofd ziet. Je laat je hierbij inspireren door het werk van kunstenaar Rob Sweere. Hij maakt levensgrote foto’s van kleine plantjes tussen de straatstenen. Aan het eind krijgt je een print mee van je foto.

Tijd: 14.00 – 15.30 uur
Locatie: Arnhem
Max. aantal deelnemers: 20 kinderen
Startlocatie: De Kerk (Sint Walburgisplein 1, Arnhem)
Prijs: € 7,50 (incl. gebruik camera/statief)
Aanmelden: koop je ticket online of in De Kerk / klik hier voor tickets

Deze activiteit is onderdeel van het activiteitenprogramma rondom Biënnale Gelderland 2019. In deze bijzondere editie van de Biënnale Gelderland staat de complexe relatie tussen mens en natuur centraal. Bij de activiteiten is beperkt plek. Kijk voor aanmelden, meer informatie en alle andere activiteiten op www.biennalegelderland.nl.

Museum Arnhem
Bezoekadres:
Sint Walburgisplein 1
6811 BZ Arnhem
+31(0)26 30 31 400
info@museumarnhem.nl

Het vernieuwde Museum Arnhem opent naar verwachting begin 2022.

Onze tijdelijke presentatieplek in De Kerk is geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 18:00.