Locatie: De Kerk, Sint Walburgisplein 1, Arnhem
Prijs: Gratis, met geldige toegangskaart voor De Kerk

13 JULI | Workshop JOIN Collective Clothes door Anouk Beckers

Anouk Beckers zal tijdens de tentoonstelling 'We're in this together' een serie workshops hosten van haar project JOIN Collective Clothes. Deze workshop vindt plaats op zaterdag 13 juli van 12:30 tot 17:30. Deelname aan de workshop is gratis, je betaalt enkel entree voor De Kerk. 

Meld je aan via hello@joincollectiveclothes.com

De mode-industrie heeft de neiging zich te concentreren op de ontwerper en negeert zo de vele samenwerkingen die achter kleding en collecties schuilt. JOIN Collective Clothes is een project van Anouk Beckers waarin mode wordt onderzocht als een collectieve praktijk, gericht op het samen maken en dragen van kleding. 

De essentiële tool voor het project is een open source modulair systeem dat bestaat uit vier verschillende vormen: top (J), mouw, (O), broekspijp (I) en een deel van een rok (N). Via workshops wordt iedereen uitgenodigd om een onderdeel van een kledingstuk te maken. De door verschillende makers gecreëerde delen vormen vervolgens een hele outfit. 

Elk onderdeel is een aanvulling op een collectieve collectie kledingstukken die kan worden samengesteld tot verschillende kledingstukken. Hierdoor ontstaat een steeds groter groeiend archief van kleding onderdelen. 

Volg het project via Instagram: @join_collective_clothes, of via de website: www.joincollectiveclothes.com

Zie hieronder beelden van de JOIN Collective Workshop op zaterdag 29 juni voor een impressie. 

JOIN   S19A3835.jpg

We're in this together

S19A3816.jpg

Beeld: Valerie Spanjers 

www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.