High fashion in Arnhemse etalages

Modelabel MAISON the FAUX en Museum Arnhem slaan de handen ineen. Lege etalages in de Arnhemse binnenstad worden als podium gebruikt voor een hoogstaande mode- en design tentoonstelling. Ontdek tijdens de Slotmanifestatie The making of WINDOWSHOPPER en kom binnen in de studio van MAISON the FAUX.

Creaties van bekende modenamen als Jan Taminiau, Spijkers en Spijkers, Bas Kosters, Frans Molenaar en Mattijs van Bergen sieren de winkelruiten, naast ontwerpen van aanstormend talent. Allemaal in een conceptontwerp van Maison the Faux. De binnenstad wordt hiermee aantrekkelijker voor het winkelend publiek en ontwerptalent krijgt hiermee de kans om zich te laten zien. 

Kickoff tijdens FDFA 2017
Tijdens Fashion + Design Festival Arnhem 2017 hadden we een zeer geslaagde kick off. Dit was mede te danken aan kunstenaarsduo RAVAGE, van wie recentelijk een tentoonstelling bij ons was te zien. Zij waren de eerste designers met een WINDOWSHOPPER-etalage. 

Opening Windowshopper_FDFA_2017


Foto: Opening Windowshopper tijdens FDFA, juni 2017 © Eva Broekema

Binnenkort verschijnt op deze website meer informatie én een routekaart van de deelnemende etalages in de binnenstad.  

WINDOWSHOPPER is mogelijk gemaakt met steun van Gemeente Arnhem, BankGiro Loterij, Provincie Gelderland, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland, Rabobank Stimuleringsfonds en Stichting Ondernemersfonds Arnhem (SOFA).

www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.