Op Fashion + Design Festival Arnhem

Tijdens Fashion + Design Festival Arnhem (FD+FA) presenteert Museum Arnhem samen met MAISON the FAUX de slotpresentatie van WINDOWSHOPPER. Op de hoofdlocatie van FD+FA, de oude Topshelf, is binnenkort WINDOWSHOPPER Grand Finale te zien.

Museum Arnhem en MAISON the FAUX vinden dat Arnhem met trots mag laten zien welke modetalenten Arnhem rijk is. Voor WINDOWSHOPPER transformeerden wij vanaf december 2017 lege etalages in de binnenstad van Arnhem daarom tot kunstwerken met creaties van (inter)nationale modeontwerpers met Arnhemse roots. Van Jan Taminiau tot Bas Kosters en van Sies Marjan tot Jef Montes. In totaal vormden achttien ontwerpers een selectie van Arnhems aanstormende talenten tot gevestigde namen.

Deze Arnhemse makers staan ook in de slotpresentatie van WINDOWSHOPPER centraal. De installaties van MAISON the FAUX worden tot leven geblazen in de presentatie tijdens FDFA in het voormalige V&D gebouw. In de finale van WINDOWSHOPPER krijgen bezoekers een spectaculair kijkje in de modekeuken en ontdekt het publiek de diversiteit van Arnhems modetalent.