Morgen presenteren vijf architectenteams hun visie op de uitbreiding en vernieuwing van Museum Arnhem

Onlangs is een vijftal architectenteams geselecteerd die een ontwerpvisie voor de vernieuwing van Museum Arnhem mogen uitwerken. Dit zijn Benthem Crouwel ArchitectsCruz y Ortiz Arquitectos Amsterdam i.s.m. Laura Alvarez Architecture, Happel Cornelisse Verhoeven i.s.m. DRDH Architects, Kraaijvanger Architects i.s.m. krft en Kokke Designer en tot slot SeARCH.nl.

Op donderdag 9 juni maken zij hun ideeën bekend: overdag in besloten kring voor de selectiecommissie, ’s avonds geven zij – los van de formele procedure – een publieke presentatie in Showroom Arnhem. Ook benieuwd hoe Museum Arnhem er mogelijk uit gaat zien? Kom dan morgen om 19:30 uur naar architectuurcentrum CASA voor deze primeur!