Hoofdlocatie State of Fasion 2018

State of Fashion 2018 | searching for the new luxury vindt van 1 juni t/m 22 juli 2018 plaats in De Melkfabriek op het voormalige Cobercoterrein in Arnhem.

De Melkfabriek is een ruw, industrieel monument direct aan de Rijn, vlakbij het stadscentrum. In afwachting van duurzame restauratie en herbestemming is het gebouw tijdelijk beschikbaar voor evenementen.

Voor State of Fashion 2018 | searching for the new luxury worden het gebouw en het omliggende terrein omgetoverd tot een aantrekkelijk festivalhart. De hoofdtentoonstelling van State of Fashion, ontworpen door ontwerpbureau Space & Matter, strekt zich uit over de voormalige vulhal en spoel- en flessenloods. Uitgangspunt voor het ontwerp is om de ruwheid van het originele gebouw intact en zichtbaar te laten: hergebruik past bij de duurzame agenda van State of Fashion.