Eerste deelnemers State of Fasion 2018 bekend

State of Fashion 2018 | searching for the new luxury is het eerste mode-event dat zich volledig richt op een duurzaam en eerlijk modesysteem. Het event vindt van 1 juni t/m 22 juli 2018 plaats in De Melkfabriek op het voormalige Cobercoterrein in Arnhem.

State of Fashion is in de kern een tentoonstelling, samengesteld door curator José Teunissen. Met het thema searching for the new luxury onderzoekt zij samen met ontwerpers en pioniers hoe wij de mode-industrie duurzamer en inclusiever gaan maken.

In de tentoonstelling brengt State of Fashion een controversiële mix van partijen samen. Revolutionairen als Vetements, Fashion Revolution en Apparatus 22 presenteren zich naast commerciële krachtpatsers als G-Star RAW, H&M en Zegna. Innovatoren als Bruno Pieters, Osklen en Iris van Herpen gaan een relatie aan met nieuwe makers als Orange Fiber, Pauline van Dongen en Rafael Kouto. Houdt de website van State of Fashion in de gaten voor het laatste nieuws!