OV route

Bereikbaarheid 
Het museum ligt op ongeveer 7 minuten loopafstand van Station Arnhem Centraal. Vanuit de hoofdingang is het rechtsaf de Utrechtseweg op. Vanaf uitgang Sonsbeekzijde: ga linksaf, langs het spoor over de spoorbrug naar rechts de Renssenstraat in. Loop achter het Alliander gebouw langs. Aan het einde van het zwarte voetpad (let op: ook fietspad) bevindt zich Museum Arnhem.

Bus 
Vanaf Arnhem Centraal neem buslijn 1, richting Oosterbeek en stap uit bij de eerste halte Museum Arnhem

Auto
Komend uit elke richting, volg borden Centrum en vervolgens Centrumring.

Parkeren
Houd er rekening mee dat parkeerplaatsen bij het museum aan de Utrechtseweg schaars zijn. Parkeren is mogelijk op de Utrechtsestraat, aan de westzijde van het museum. De eerste vijf plaatsen vanaf de parkeermeter zijn 'betaald parkeren', de plaatsen erna zijn 'vrij parkeren'. Wij adviseren echter te parkeren in Parkeergarage Centraal onder het station, adres Willemstunnel 1, 6811 KZ Arnhem. Bij het museum zijn twee parkeerplaatsen voor invaliden aanwezig: één voor de hoofdingang en één voor het museumcafé.

Kunstbus
Schoolklassen kunnen voor een bezoek aan het museum gebruik maken van de kunstbus. Voor € 15 reist de hele klas naar het museum in Stadsregio Arnhem/Nijmegen.

top
www.museumarnhem.nl gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.